woensdag 2 november 2016

exhibition Soul of Felt / expositie Bezielend Vilt met Russische viltkunstenaars nu ook in Almere!

​Het is bijna zover...... 
Op 18 november, 20.00 uur is de fantastische 'Woolways' modeshow  ter opening van de geweldige expositie 'Bezielend Vilt' (19 nov-11dec 2016) in de Vossenburcht, Weerwaterplein 3, Almere. De deuren gaan open om 19.30 om je te verwelkomen met een drankje en een hapje. 

ZIEN ETEN
Op 19 november zullen maar liefst 6 van de exposanten in de Schaapskooi van de Almeerse Wolunie gaan demonsteren.
Zij laten een kijkje laten zien in hun eigen 'viltkeuken', yummie..... 
Een unieke kans om te gaan 'proeven' bij 6 verschillende tafels! 
Er staan stoelen klaar om er rustig bij te zitten.
Maar.... je kunt ook gerust rondlopen om al die 'smaken' in je op te nemen. 
Je hoeft niets te missen, er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met elkaar. 
Deze demonstratie was in Duitsland een groots succes. 
Het bijwonen van de viltdemonstraties is een super feestje met allemaal viltgenoten om je heen! 

Modeshow 18 nov. 20.00, deur open 19.30 uur - kaarten online € 6,50 met gereserveerde plaats / kaarten aan de kassa € 7,50
Live-demonstratie 19 november 10.00-16.00 uur - € 95,00 / deelname alleen via registratieformulier en na betaling

Dus wacht nu niet meer lang met opgeven en schrijf je snel in via deze link op onze website soul-of-felt.eu

DOEN ETEN

Heb je na het zien van al dit moois echt de smaak te pakken gekregen,
krijg je de kriebels om zelf te gaan vilten,
wil je de handen uit de mouwen steken,
doe mee,
en leef je dan uit in een aantal interessante workshops van zowel 1-daagse / 2-daagse of 3 daagse in atelier Fiberfusing met

25, 26 en/of 27 nov 1 daagse workshop Surface Design“ met Ricarda Aßmann Kosten: € 110,- / ook meerdere dagen te volgen met meer verdieping! 

Schrijf je in via deze link  op onze website soul-of-felt.eu of stuur een email voor meer informatie.


hartelijke groet, Dorie namens

Soul of Felt / Bezielend Vilt  link naar het volledige programma

1 opmerking: